Toegangsladders uit GVK - Acces ladders of GFRP
Echelles en PRFV - Ortsfeste Leitern aus GFP
 
De ladders uit glasvezelversterkte kunststof (GVK) werden speciaal ontworpen voor de elektrische, chemische en waterbehandelingsnijverheid.
 
De profielen bestaan voor meer dan 60% uit een hoogwaardige glasvezel. De buiten- en de binnenwand hebben versterkingen in alle richtingen en zijn afgewerkt met een oppervlaktevlies. Binnenin de wand liggen vezels in continue lange bundels, die volgens de langsrichting van de ladderboom zijn aangebracht. Hiermee wordt een hoge stijfheid en sterkte bereikt bij een gering gewicht. De rechthoekige kokerprofielen van de ladderbomen waarborgen niet alleen de buigstijfheid, maar tevens een goede zijdelingse en torsiestijfheid van de ladder. De sporten zijn eveneens in vezelversterkte kunststof. De verbinding berust op verlijming en mechanische borging. Deze nieuwe verbindingstechniek maakt het voorwerp uit van een octrooi.
 
Alle beugels, bevestigingsmiddelen en vergrendelingsmechanismen worden vervaardigd uit 18/8 chroomnikkelstaal.
 
Toegangsladder met instapstijlen type MGI4
 
Deze ladders zijn corrosiebestendig en vergen geen onderhoud. Bij ladders voor zeer agressieve omgevingen of met een hoge brandveiligheidseisen kunnen de basismaterialen worden aangepast. Contacteer hiervoor onze studiedienst.
 
  

 

Toegangsladder met vaste instap MGI3